STILANALYS

Idag analyserar jag, Roy, stilen hos den superpopulära Joker ur biosuccén Batman - The Dark Knight. Alla trodde vi att det bara var nördar prydda av tjocka glasögon (som för övrigt är såååå snyggt) med ett separat rum i hemmet för serietidningar som skulle vilja se den här filmen, men ack så fel vi hade. På grund av att skådespelaren Heath Ledger nu är död så blev Jokern favoritkaraktär för alla scenesters. Men hur ser klädseln ut hos denne tonårsidol? Låt oss ta en titt.






Skor: Giganiska skor i mocca med en stor rund tå. Clown möter arbetare, nej, det här är inte okej.
Byxor: Klassiskt indigoblå byxor med tunna, tunna kritstrecksränder. 50-talskorta och blottar ett par fabulöst snygga, rutiga strumpor som ger mig okontrollerade craving-skakningar. GAH!
Skjorta: Vad ska jag säga... Bar Heath den här skjortan även privat förstår jag varför han käkade ångestdämpande.
Väst: Denna väst lyfter helt klart upp Jokern några steg på fashionistatrappan. Jag älskar färgen, men hade gärna sett att materialet var lite tjockare, kanske tweed.
Slips: This tie and no fashion makes Roy a dull boy...
Makeup: GAH! Trashiga heroin chick-stuket gör mig knäsvag. Jokerns makeup ser slarvig ut på ett verkligt sätt, som den perfekta bedheadfrisyren (vilken han också har). Är det något han lyckats med så är det sminket, två tummar upp!

Slutsats: Jokerns outfit får till slut betyget 3/5, trots vissa dalar lyfts helhetsintrycket upp av en så perfekt sminkning och riktig sköna detaljer.


/ Roy


Din stilikon

Idoler som inspirerar har väl alla! Vilken är din viktigaste stilikon? Maila [email protected] Dela med dig nu, så publicerar jag de bästa! =)

//ROY xxx

stilnytt

Tänker här och nu avslöja en hemlighet, höstens senaste modesläpp, VAD SOM GÄLLER HELT ENKELT. Har ni sett det och tvekat, rusa genast tillbaka och köp köp köp! Det är en strumpa jag talar om. Men inte vilken stumpa som helst, utan kroppsstrumpan! Nu är det även dags för han att ta på sej den. Killar, grabbar, män: för att bära upp detta extraordinära plagg gäller det att vara vältränad och ha en kropp att vara stolt över, ett tips är att träna yoga för en fantastisk hållning som är a och o för sex appeal! Nu, skynda dig att haka på denna trend innan de fashionpolizei kommer och brur in dig!

Tänk brottare, tänk dykardräkt. Flottast är du i en riktigt slimmad polotröja.


/ Nyhetsankare Roy, at your service.

jag låter er hållas.

det är fan Roy's tur att uppdatera, så jag kommer låta er hållas, fashionistor.

snart kommer Roy nog sluta bloggstrejka, annars kan jag hota med att klippa sönder Roys nya fina lena kaninpäls.

hultsfred streetstyle

Roy har begett sig till Bryssel för att besöka EU's högkvarter. Men jag är inte den som lämnar fashion hur som helst. Jag har vart ute på en runda och fotat streetstyle i hulstfred. Se och njut!



Kvinna, till vänster: Jag har inspirerats av lilla huset på prärien när jag satte ihop min outfit för dagen, man måste kombinera komforabelt med det allra senaste. Min långa kjol kommer från nygårds anna och koftan är av finaste cashmere. Huckle kommer komma starkt till våren, och just detta snappade jag upp på alexander mcQueens visning S/S09. Kan kännas lite ovant och dumt i början, men man vänjer sig.

Pojke 1: Ja, vad skall man säga? Jag har en  enkel tröja på mig. Min mamma säger att eftersom jag ännu inte har något speciellt att komma med, har jag inte heller något att dölja. Byxor är alltså helt onödigt i mitt fall.

Pojke 2: Eftersom jag har lite mer att komma med, har jag desto mer att dölja. Mina bruna byxor är från en tid jag helst vill glömma i fashionväg, nämligen tiden då gabardinbyxor var hett. Men men, jag överlever. På överkroppen bär jag en skjorta, för att se mer representabel ut och bli tagen på allvar, fast tro nu inget, jag har sytt den själv med stuvbitar.

Man, till höger: Eftersom jag är familjens överhuvud och ansikte utåt  känner jag ett visst ansvar för att alltid se bra ut. Min kostym är från hugo boss, och skjortan är speciallsydd av skräddaren i målilla. Den var vit från början, men nu röd efter alla fylleslagsmål och liknande. men, det är ju en jämn färg i alla fall.

UTVÄRDERING

Det är söndag och vecka fyrtio 2008 som bara finns en gång är snart förgången. Jag hoppas att eran vecka har varit lika fabolous på fashionfronten som min har, vänner! Här kommer en liten utvärdering. Kopiera gärna listan till er blogg, men glöm inte att länka tillbaka. *Fnixxz, fairtrade*

Veckans plagg: Gråa Over-knee strumpor med stödstrumpekänsla. Bohem funkar alltid på hösten! Lindex har ett fantastiskt sortiment, störst i världen.
Veckans no-no: Ben. Bara ben. Hur sexiga ben ni än har, brudar, så ser det bara löjligt ut att visa upp dem en onsdagsförmiddag i oktober. Ingen bryr siiiiiiiiiiig! Det är dessutom tusen gånger sexigare att överleva vintern genom att inte frysa ihjäl.
Veckans köp: En svart klänning från Zoul som jag ska ha på mig på Gunnar Hökmarks modevisning och exklusiva fest i Bryssel på tisdag. Det kommer bli top notch!
Veckans nyckelord: Bohemiskt, romantiskt, jordnära.
Veckans sämsta klädval: När jag i torsdags bar mina himmelsblå sneakers från Reebok, sprang runt på stan hela eftermiddagen och fick skoskav enda upp i taket, ha ha. Vill man vara fin får man lida pin... Är inte mitt levnadssätt, screw them shoes!

Varma hälsningar, Roy.


såhär på kvällskvisten

Med knappt 25 minuter kvar av 4 oktober 2008 som bara finns en gång börjar det bli dags för mig att tacka och gå vidare. Det har varit en hetsig modedag, minst sagt. Men nu har jag kommit tillbaka till mitt näste och sitter för tillfället och borstar tänderna med min gamla goda tandborste från Colgate. Enda sen 1806 har mänskligheten velat ta del av deras produkter, och idag är Colgate-Palmolive världens största oral care-företag. Det är de värda.

produktplacering?

Jahaja, nu har vi fått uppdrag granskning på oss också.
Det rör detta inlägg ang. skogshuggarmodet  (förövrig publicerad style by mats detta strax efter oss, copycat?) som Roy publicerade för ett litet tag sen. jag blir både ledsen och besviken när jag fick veta att SBR skall granskas. Vi sysslar inte med produktplacering, vi tjänar inte ens pengar på vår fashionblogg.

Men, nu kokar det alltså i grytan för fullt och jag är mycket upprörd. Tror jag skall gå ut och köra lite med min fina traktor från  Volvo BM att föra sig framåt i traktor är så fashion nu i höst / vinter. Motorfordon överhuvudtaget, vi vet ju alla hur mycket Alex Schulman gillar sin blåa bil tröja.

Om  sverige vill ha krig med oss, så är vi berädda, vi ligger redan före med våra fina traktorer från Volvo BM

bilder!


en bild på mig (boy), Claudia Schiffer och Victoria Beckham, innan Marc Jacobs visningen nu på NY fashionweek i våras.



En bild på Roy, Victoria Beckham och Dita von teese, innan Cristian Laxriox's visning på London fashion week i våras.

Trevlig fredag! / boy

päls päls päls.

jag har just klickat hem nåt helt fabulöst på ebay!
nämligen en varsin päls till mig och roy. päls är ju faktiskt THE thing att bära i höst och vinter.
både värmande och snyggt.

visst är dom snygga? helkropps och allt! känner att dom kommer värma fint, skyddar både mot regn och kyla.

// boy

RSS 2.0