En god natt förlänger livet

Nu ska Roy snart tacka för sig och åla sig ned under det mysiga duntäcket och drömma om land av regnbågar, slickepinnar & odd molly-dresses. Visst är sömnens värld underbar!?? Hur många timmars fashionsleep behöver ni läsare för att kunna vakna upp fit for fashion morgonen därpå? Vad är erat secret recept på naturlig beauty? Share här ;)

Godnattpussisar från Roy!

Lördag hela dagen!

Idag är det lördag - veckans höjdpunkt? Jag vet inte jag, i dag ska Roy i alla fall ta det lugnan, luta sig tillbaka och njuta av det livet har att erbjuda.
Vad ska du göra?

xx
Roy

Läsarfråga #2

Nettan, arbetssökande

Hej Roy & Boy, jag vill tacka er för en fantastisk blogg ni är så gryma!!!!
Jag undrar om ni skulle kunna ge lite bra tips på schysst buddjet mode innför hösten, för oss som går på sossialbidrag och inte har råd att köpa cräm dela cräm. Hur ställer ni er till tattueringar???
Kjamiz Nettan

Kära Nettan, tack för dina fina ord!
Vad det bekommer budgetmode känner vi oss faktiskt inte så manade att skriva om det, efter som fashion faktiskt kostar pengar! Vad man på sin höjd kan köpa är några very trendy från H&M (tänk HM's blommiga klänning i våras)
annars anser vi att det skall kosta! Ju mer, desto bättre. Det gäller hela tiden att var lite värre än sina vänner. Om Roy. tex köper en väska i finaste kalvskinn för 23 000, måste jag bara ha en lite finare för 25 000, det är liksom det som är hela grejen med fashion, get me? More is more.

Vad vi tycker om tatueringar? Ja, jag kan ju säga som såhär: fashion bor inte i en tribal placerad i svanken.

Läsarfråga #1

Gunnar, Squaredansare

Hej Roy & Boy, för det första vill jag tacka er för en mycket bra modeblogg, ert koncept är ju inte direkt extravagant, men jag är imponerad av ändå! Ni har tagit hela "style by"-grejen till en helt ny nivå.
Nu till min fråga, hur skall jag klä mig i höst? Vad funkar och vad funkar inte?
Är det hopplöst ute med päls eller kan jag med glädje klä mig i päls? Vilken päls tål vatten bäst och vilken skor skall jag egentligen satsa på?

tusen tack på förhand / Mvh Gunnar

Hej Gunnar!

Tack själv för de fina lovorden, Roy och jag nästan spricker av stolthet. Känns lite som när ens barn kommer hem från skolan med MVG på en religionsuppgift. Bloggen är ju trots allt vårat lilla barn.
Vad det gäller dina frågor har jag naturligtvis svar på dom, och här kommer om;

I höst är det somvanligt murriga färger som gäller, svart, brunt och grått, de är kulörer som alltid funkar. Men iår ser vi också mycket accentfärger, såsom orange, lila och rött, addera dessa på dina assecoarer, stasa på en snygg väska, ett skärp eller varför inte ett par skinnhandskar?

Vad det gäller pälsen tycker jag du skall köra ditt eget race och gå lite på magkänslan, men en snygg mink eller rävpäls funkar alltid, och ja, de tål  vatten. Har aldrig sett en räv med paraply, på tal om paraply, det är något du absolut skall satsa på, ser lagom chict ut.

Skor är lite svårare, men jag kan se in i modekulan att ett par rejäla kängor från tex. Dr. Martens kommer att komma starkt, matcha gärna med en mysig stickad kofta, tjocka strumpisar och några stickade sockar i en av accentfärgerna.

Sist men inte minst, skaffa en crackpipa, ciggaretter är sååå nittiotal.


Fortsätta bomba oss med frågor på; byroyboy[at]live.se


Streetstyle

Alltså, inspirationen min dalar lite for the moment, tråkigt men sant.
Ifall någon av våra cupcakes till läsare har några frågor så kan ni kontakta oss per mail
[email protected] ni kan ställa frågor om allt som har med fashion att göra - vi är ju trots allt er kajplats i modeetern.

Jag har även lite nyskapande ideér på att köra en hultsfred streetstyle, känner ni att det skulle kunna vara något för er honeys? Här på gatorna kryllar det med personliga typer.
Personlig inspiration är ju trots allt A och O om man vill lyckas få den rätta looken.

Nu skall jag dricka latte och skriva på min presentation inför projektpitchen imorgon!

xoxo / boy

Kulturfyran

Jag och Boy är helt sålda på kultur! Här kommer frågor från kulturfyran - nån snubbe/chick/whatever skriver fyra frågor varje vecka om kultur. Denna vecka stod mode på schemat och jag kunde inte hålla tassarna borta från att själv göra min åsikt hörd.


1. Modeveckan pågår. Vad betyder mode för dig?

Mode börjar som ett litet, litet, frö i pappans pung. Sedan planterar han det i din mage och det börjar gro allteftersom du växer och blir klokare. Ingen blomma är den andra lik - det är det fina med mode. Min blomma är en vacker lotus, med ett blad för varje IT-bag jag äger. 

2. Modebloggar är kanske de som gått bäst ur ekonomisk synvinkel, om man kikar på den svenska bloggosfären. Har du hittat någon modeblogg du tycker är bra?

Den starkast lysande stjärnan på modebloggshimlen är för dagen måste vara Stilstudion. I Manliga modebloggars tecken är detta det bästa vi någonsin sett. Som om stureplan.se någonsin levererat en dålig blogg?

3. Skulle du vilja försörja dig på att blogga?

Att blogga är mitt intresse, och intressen håller man sig till på fritiden. Kan du inte skilja på arbete och lek är du antagligen inte mogen att försörja dig själv än.

4. Vad ger bloggandet dig? Eller med andra ord: Varför bloggar du?

Blogga är inne, and it's nothing more with it! Blogg stavas H-E-T-T i Royland.


 


 

x x Roy


It's all about Roy!

Mitt bästa köp: Guldbyxorna
Mitt sämsta köp: Allt jag i mina unga, dumma dagar köpt på lågbutgetskedjor som H&M. Prislappen lockade, men kvalitén avskrämde - nu köper jag aldrig något som inte bär ett namn.
Mitt dyraste köp: Marc Jacobs Stam (Information För okultiverade: IT väskan för några vårar sen ;) Såååå värd pengarna!
Mitt billigaste köp: Marc Jakobs Spam väskan, fyndade i bulgarien :)
Mitt senaste köp: Kleinblåa streetskor som funkar bäst på shoppingrundan - första köpet efter sommarens shoppingstopp. underbart! fabolous!
Mitt nästa köp: Dr Martens känger inför vintern. Spoilers: Alla kommer vilja ha dem.
Ett köp jag ångrar att jag inte gjorde: de där gladiatorsandalerna jag kollade på sommaren 2007.. var sååå nära att köpa, jag VISSTE att tränden skulle komma!
Mitt önskeköp: höstens jacka i en modell som smickrar min figur.- samt en matchande till min schäfer!

//Roysan

Fashion in Småland?

För er newbies sin inte vet så mycket, så har jag (boy) flyttat till tätare områden, dock inte så fashiontäta områden, utan mer skogstäta områden, nämligen hulsfred i smålands län. Varför har jag då flyttat hit kan en vilsen själ undra, och i ärlighetens namn, ja det kan jag själv också undra ibland. Men, för att göra en lång histora kort, jag pluggar här.

Nåväl, som den fashionista man är, så vill man naturligtvis utforska hur det ligger till med fashion i hultsfred. Jag kan säga som såhär, det enda jag åkt för bo idag var en "butik" liggandes mellan en däckfirma och stenstures måleri, namnet på denna guldgruva var "clothing Kompany" och under min blixtvisit kan jag säga som så - fashion bor  i n t e  där!

Men nu skall vi inte hänga läpp för det, jag har hört rykten om att det skall finnas gott om loppisar och second hand affärer här, och som alla vet så finner en riktig fashionista sina juveler och oplockade frukter just där.
Ser med spänning fram emot att vidare rapportera när jag besökt någon av dessa exotiska vattenhål.

Nu skall jag kolla på Sex and The city och måla tånaglarna.

xoxo Boy

Live från rikets andra modestad!

Oh Yes, you heard right! Roy befinner sig i skrivande läge i Göteborg, dit jag har unnat mig att resa för att utforska höstens utbud av pure fashion. Helgen har spenderats på mina smultronställen i staden, några exklusiva små butiqer i mysiga gränder - dit nybörjarna inte riktigt hittar, he he. På matsedeln står sushi, sushi och åter sushi!! Den bästa shoppingmaten som är både mättande och framför allt otroooligt smarrigt.

Kändisspotting: På samma mysiga café där jag tankade koffein (samt smörjde mitt krås, mmmhh viket kaffe!) satt även Peter Seipen och smickrade sina smaklökar. Chickt!


Peter är 2fashion2btrue
han kör sitt eget race till 100%
det är därför vi gillar honom!


Pussisar från Götet :) /Roy

Lär känna boy!

Vi här på Style By Roy & Boy är mycket medveta om våra små cupcakes som läser.
Därför har vi satt ihop en liten lista som berättar lite om oss och våra köpvanor. Enjoy! ♥

Mitt bästa köp: Svårt att välja ett!!!
Mitt sämsta köp: En rosa klänning som får mig att se ut som en cupcake.
Mitt dyraste köp: min nya kaninpäls. Otrooooligt fashion!
Mitt billigaste köp: Alex Schulman, hittade honom under en liten sten.
Mitt senaste köp:  Några urmysiga koftor som känns helrätt i höst.
Mitt nästa köp: Dom perfekta svarta pumpsen, tack!
Ett köp jag ångrar att jag inte gjorde: När miu miu hade 75% off och jag inte slog till på den snygga konjaksfägade moccaväskan!!!
Mitt önskeköp: mästerkattens nya stö-vlar.

xoxo Boy

Nu får det vara nog.

Jag har höst cravingZ.
skall snart ge er en lista med som är höstens must-haves.
Stay tuned for more!

xoxo boy - er vägbom i nougatallén.

varning, känsliga bilder

Vad tänker folk med nu för tiden? usch, jag blir ÄCKLAD! Det är i sånna här stunder jag tvivlar på mänskligheten och om världen faktiskt är god. Se för dig själv



i sverige är detta en hund. kanske heter den royne.
huden är människans bästa vän.


i kina är detta en hund. på en tallrik, färdig att serveras

Källa Expressen.

En lätt illamående Roy

Stopp!

Vad är det sista du vill se när du är på jakt efter mode?
Svar:





REA är latin (som för övrigt är fashionspråket #1, ett måste att kunna!) och betyder VÄND OM GENAST!
Roy & Boy's bojkott #1 är därför: REA.
Ett virrvarr av onormalt små, färgglada kläder liggandes i en korg är inte fashion! Det har aldrig varit fashion, och kommer aldrig att bli! Förstå det, modesverige!

Nu när augusti har slagit i blom börjar äntligen ordningen återkomma till butikerna och Roy & Boy vaknar upp ur sitt lilla ide. Dags för inhandling av nya höstjackan, som för övrigt ska vara i naturnära mocca. Chenquie!

Roy




hot or not?



är du intresserad av en egen chanel-schäfer? Kolla med närmaste polismydighet på avdankade knarkhundar.
Kan dessutom hjälpa dig med att lukta sig till om din nya it-väska från ebay är fejk eller ej.

När hunden är gammal nog och behöver avsluta livet, så kan du med fördel göra en pälsmössa eller pälskrage av din hund. Både närodlat och kravmärkt, för den miljömedveta fashionistan.

xoxo/boy

Päls är mord!???

Vissa säger: päls är mord.
Rent informativt så är detta sant. Ja, pälsen på snygga jackan kommer från ett dött djur! Men du som frågar; visste du inte att burgaren från McDonalds också är av en död stackars varelse? Som innan du åt upp den levde lyckligt på en äng i solskenet med sina kossvänner.

Jag tycker alla djur ska behandlas lika, som den ruttnande materia de är. Ta vara på varje chans du får, det kan vara din sista.


VAD TYCKER NI LÄSARE? Hur långt går ni för modet!



x x
Roy

välkommen till


RSS 2.0