...and the winner is!

Naturligvis kommer vi här på SBR även denna vecka presentera vem som har klätt sig bäst denna vecka. Idag har vi ett lite mer långväga besök, ända från Ohio i det fashionabla u and sa! Han jobbar som frisör, och på fritiden spelar han bridge. Vi på SBR fall för hans stilfulla silhuett och förmåga att "pimpa" med trendiga & användbara accessoarer!



BOY: Hallå Benny! Boy Från SBR här, vi har korat dig till veckans bästa klädda man, hur känns det?
BENNY:Va? Är det sant? Gud, jag blir alldeles till mig! Gud, nu är det blött i byxan!
BOY: Hehe, ja... så kan det gå. Berätta lite om vad du har på dig?
BENNY: Jaa.. ooooj.. hehe, vad jag har på mig?
BOY: Ja.. vad du har på dig.
BENNY: Ja, jag kör ofta på svart och vitt, hehe. Men man får passa sig så att man inte ser ut som en servis.. eller jag mena serviTRIS. Därför brukar jag alltid ha min röda kickbike med mig. Så att inga missförstånd uppstår. hihi!
BOY: Okej.. jag gillar din hatt! Vart kommer den ifrån?
BENNY: Den kommer faktiskt ifrån småland. Min pappa tog med sig den när dom for från småland och missväxten till amerikatt på 1800-talt. Så den är vintage, och svår att få tag på för en sån som dig!
Boy: Vad menar du med "en sån som mig"?
BENNY: En såndär jävla mode-fashionistafitta.
BOY:eeehh..
BENNY: JUST DET DIN JÄVLA MFF!! DRA ÅT HELVETE OCH RING MIG ALRIG MER *klick*

om att välja kläder

Hur lång tid tar det för er att välja vad ni ska bära? Detta är nämligen oftast en (visserligen underbar) pers för mig!

Vanligen lägger jag fram en så kallad preliminär outfit kvällen innan. Väljer och vrakar i min walking closet och utgår efter vad för lektioner jag ska ha och vilket mood jag befinner mig i. Här kollar jag även ofta upp vad för väder det ska bli, både för att matcha med sinnesstämning och vara aningen praktisk. Hela denna procedur tar vanligtvis inte mer än en timme. Det händer att jag lägger fram två outfit alternativ för det är så svårt att bestämma sig visst är det!?? :) Efter en god natts sömn vaknar jag och känner efter lite. Ibland har jag jeansdagar, ibland kjoldagar, blå dagar etc. här kan det hända att drastiska ändringar måste ske i den preliminära outfiten, men oftast är det bara detaljerna som behöver finslipas på. Passar den kleinblå eller djupblå scarfen bäst till den här koftan? Men på morgonen är ofta tidsschemat begränsat och jag tar kanske 20-30 minuter på mig för att forma min style från ok till p e r f e c t. Trots detta vet jag inte hur många gånger jag kommit försent till school för att jag stått o grävt i garderoben, he he.

När jag kommer hem brukar jag byta ut delar av outfiten för att känna mig sådär lagom ny och inne. Ibland räcker det att byta de gulliga tygskorna mot flashiga pumps och dra på ett par blingiga örhängen så är jag redo för en middag på Sushihuset med Boy & Gänget. När jag sedan kommer hem för dagen byter jag gärna om till en classy tracksuit á la Adidas och sträckkolla på Gossip Girl.

/ROY



mysfashion, älskar!

Söndagssysslor!

Hej, fashionlovers!

Hoppas ni har haft en lika fab söndag som jag! Imorse tog jag mig en välförtjänt sovmorgon, hoppade i mitt juicy-set och tog en skön powerwalk i det underbara höstvädret. Efter det mötte jag upp Roy och några andra vänner för en brunch och lite skvaller efter helgens bravader, och naturligtvis diskutera kommande fashionvecka!

Annars idag så har jag tvättat (!) är det något ni brukar göra? Tvättar ni eller köper ni nytt? Sen har jag myst i soffan framför diverse tv-program och ätit ett fruktsallad, sicken vardagslyx alltså fashionlovers! Och till detta har jag naturligtvis druckit chaité. Nu är det dags att krypa ner i min nybäddade säng med mina nymanglade Egyptiskalakan, och drömma om miu miu och andra härliga ting. Må väl!

xoxo / Boy

hehe



vet att detta inte är fashion (ännu?) men den ser så förbannat dum ut,
kan inte sluta skratta när jag ser den.

born in the usa

Mode är konst. Musik är konst. Därför är det inte konstigt att ett riktigt modedjur älskar rytmen! Jag har fastnat för klassisk rock och njuter nu av Bruce Springsteens hesa stämma. De där ciggen gjorde inte gott för hans hy men gud en sån röst!

Vi har även städat lite på Style by Roy & Boy. Anställt en PR-byrå för att göra en ny header, men de nämner inte Boy i den. Kan vi stämma dem för det?

/ Roy med hjärtat i handen

ut och svira!

Hej, hallå fashionlovers, hur har ni det? Jag har just satt mig ett slag, skall snart ut och svira, dricka alkoholfria Cosmos, ni vet väl hur mycket kalorier alkohol? Ville bara säga att jag har införskaffat mig ett par nya skor! Dom är så FAB!!! Har även en ursnygg ny mullvads-grå stickad klänning. Very prepy and very gossip girl.

Nu skall jag fortsätta lyssna på mig "best of dj c.dior" och yra bort mig i fashion natten!

xoxo / Boy

ett måste. måste ha!

Varje säsong kommer ett måste-ha-annars-dör-jag-plagg, inte sant? Något nytt, snyggt och ofta stilrent du inte klarar dig utan. Som den hjälpsamma själ jag är presenterar jag nu höstens nyckelplagg för både Henne och Honom, exklusivt hos SBR.

För Honom är det dags att ta på sig de grova kängorna! Bastanta arbetsskor i naturnära toner med en klingande eko-känsla och rejält grova sulor som viskar skogshuggare och jordnära. Denna modell från Red Wing är även perfekt för mannen som vill bli två centimeter längre.




Även för Henne är det en naturlig look som gäller, en trend som tycks återkomma varje höst. Romantiska mönster och färger som naturvit, djupt marinblå och faluröd blandas med en starkare cerise och bildar denna fantastiska kofta från Odd Mollys höstkollektion. Jag tänker lusekofta, jag tänker skogsmulle. Jag tänker "I'd hit it!"




Myshälsningar från Roy.

Läsarfråga #3

Affe 47, Kommunaltjänsteman har mailat in till oss på SBR:
Hej Roy & Boy, jag har en fråga angående fashion... länge har hudåkommor nästan vart lite tabu inom fashionvärlden, som har täckts över med div. concealers, foundations och gud vet vad allt heter. Har man haft en hudåkomma har man behandlats nästan lite som en spetälsk. Nu undrar jag, kommer hudåkommor någon gång bli fashion?


Svar: Hej Affe, ja hudåkommor kommer komma starkt i höst, skaffa gärna acne, rosacea eller varför inte nare? Gå ut i vinterkylan och slicka dig så mycket du bara kan om läpparna, för den härliga röda, torra looken. Om du vill skaffa lite inspiration, bege dig till närmaste dagis i November. / Boy

...and the winner is



Detta är Olof, han spelar dragspel i Squaredans-gänget söderbröder. Vi på Style by Roy tycket olof har en magnifik stil.
Han lyckas alltid se både klassisk och trendig ut.


Boy: Hej Olof, vi på Style by Roy har valt ut dig som bäst klädda man denna vecka, hur känns det?
Olof: Man tackar man tackar! Jag blir alldeles varm i kroppen när jag hör detta, det känns underbart.
Boy: Kan du inte berätta lite om vad du har på dig?
Olof: Självklart, min glasögon är vintage, orginal från sekelskiftet 17-1800, talet, runda snygga bågar. Enkla och fyller in funktion, eftersom jag lider av ett brytningsfel. Kavajen är från Kalmar regmente, där jag gjorde lumpen. Byxorna är från en skräddare på söder, sydda någon gång 1810, men dom kostade över 60öre så dom har jag burit ever since. Bra PPA så att säga, hehe. Strumpbyxorna stickade min mor åt mig som tolvåring och skorna har jag hittat i rännstenen. Som accessoar, mitt fina dragspel, som jag faktiskt aldrig tar av mig.
Boy: Det låter intressant! Hur är det att leva med ett dragspel på magen?
Olof: Ja, det är inga större problem, alla män lever ju med ett "instrument" fast på kroppen, skinnflöjten. Nästan samma sak.
Boy: Okej, om du säger det så...
Olof: Vad menar du?
Boy: Inget! Tack för pratstunden olof!


PS: Glöm inte att prenumerera på Style By Roy via bloggkoll!
Följ SBR med bloggkoll

MAJOR FASHION ALERT!!!

Jag, boy, vill bara ge er ett litet tips. I vår kommer stödstrumpan komma stort, äntligen kan vi kombinera mode och rena medicinska skäl.Här kan du få lite inspiration.
Köp dina stödstrumpor på närmaste apotek redan imorgon, så du inte står med fingrarna i kakburken i April.

nattis! / Boy

En liten kärleksförklaring

Det allra viktigaste för Style by Roy & Boy är naturligtvis Du, ja Du som läser! För om ett träd faller i skogen, och ingen hör det, hur låter det då? Om två fashionistas skriver en blogg och ingen läser den, vad står det i den då? Ja, jag har en liten fling för metaforer och liknelser - du skulle kunna säga att det är min "grej". Dock är detta inlägget inte till för mig och mina åsikter, utan jag skriver för att jag vill ha Din åsikt!

Dagens fråga som sådan är nämligen vad Du tycker om budgetshopping. Ett kärt ämne för vissa, ett framför allt intressant ämne för mig. Hur är det egentligen, handlar folk där ute på H&M i hemlighet eller är det bara NK som gäller?

- Inom vilka kategorier tycker Du att det är okej med budgetshopping? Baskläder, strumpor, inredning etc.
- Har Du någonsin köpt ett plagg du gillar för under 200 kroner? (ej rea)
- Om du blev erbjuden ett jobb på Åhlens, skulle du ta det eller skulle du skita i att komma?



Tack för mig, nu är det upp till er att avsluta :)
Roy

funeral-fashion

På Begravningar vet vi alla att det är svart som gäller. Svart är det nya svarta liksom.
Är det helt oacceptabelt att entra begravning i andra kulörer än svart? Ja, jag vet att svart är sorgens färg, men jag blir tillexempel ledsen när jag ser folk i en helt anskrämlig batik-mönstrad kreation, borde inte det vara okej?  Nej, nu känner jag att jag är ute och cyklar. Dags för en cupcake och en stor krämig latte!

Kisses n hugs / Boy

lite lullig...

firar lite på tu man hand, med ett helrör i ena handen och Strindbergs "Svarta fanor" i andra... blir ni förvånade nu, ha ha, men Roy här är faktiskt en riktig kulturkännare, jo då! Skam på den som inte vet vad jag firar idag, vet du svaret posta gärna i kommentarsfältet (och alla som börjar på b och slutar på oy får inte gissa!!)

Okej, jag kanske är lite lullig. därför ska jag avsluta redan här och fortsätta med mitt

kram Roy

LIVE FRÅN...

... V.I.P. rummet! DJ spin that shit!! New York You Make It Happen

Iförd en outfit inspirerad av Dior Homme är jag ready to hit the floor



ROY

NY FASHION WEEK

Som de sanna stilgudar vi är befinner sig Roy & Boy självklart just nu i "the big apple" och New york Fashion Week!
Staden som är känd för att ha ALLT. Och när det kommer till fashion är det såklart inget undantag.

Eftersom Roy & Boy är anonyma, kommer vi inte ha några videoupdates, och vill ni se på bilder från spektaklet råder vi er att besöka några bildbanker och se hur det ser ut. Kobraormen är på plats och kanske har vi fastnat på någon av hans pixXx, vem vet?

Nu skall vi göra en ny dag, med nya shoppingfynd och ikväll är det fashionparty med celebs och massa coola människor.
Vi dricker självklart alkoholfritt, en riktig fashionista förtär inte alkohol! Ej heller nikotin, kanske bara en lina kokain.

Time for som coffee on starbucks! (Klingan & Ebba hälsar) xoxo / Boy

jag är inte den som brukar falla för reklam, men...

...när jag såg MQ:s senaste så fick jag myror i brallan och tvingades knalla dit o hetsshoppa. Beep-beep!




RSS 2.0